S-au afisat mediile finale la sesiunea de Bacalaureat 2021

Scris de Redactie
589 vizualizari

La Liceul „I.C. Petrescu” din Stalpeni situatia ramane neschimbata dupa sesiunea de contestatii: tot 6 absolventi de liceu, din 30 de elevi inscrisi pentru sesiunea de Bacalaureat 2021 au obtinanut note de admitere.

Este interesant cazul unui elev care a avut initial media de 4,05 la Limba si Literatura Roaman si a fost notat dupa contestatie cu o nota mai mica, de 3,40. Astfel, desi avea note de trecere la Matematica si la Biologie, a fost declarat in continuare respins.

In total au fost 8 contestatii pentru limba romana, din care 5 au fost mariri de nota fata de nota initiala, la disciplina Matematica au fost 5 contestatii, dar numai una singura a primit o mica marire de nota, iar la Biologie au fost depuse 7 contestatii si doar doua din ele au beneficiat si de marire.

Aici puteti vedea rezultatele finale pentru Liceul din Stalpeni.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate