Oferta educationala a Liceului Tehnologic I.C. Petrescu din Stalpeni pentru anul scolar 2021-2022

Scris de Redacție
1,3mii vizualizari

Oferta pentru clasa a IX – a la liceul IC Petrescu Stalpeni este de 16 locuri la liceu, calificarea tehnician prelucrari mecanice si de 15 locuri la scoala profesionala, calificarea sculer – matriter.

Pana astazi sunt confirmate 8 locuri la liceu si 9 locuri pentru scoala profesionala.

Mai jos puteti viziona oferta educationala pentru anul de invatamant 2021-2022 pe care doamna director interimar Elena Postelnicu ne-a pus-o la dispozitie, pentru informare publica.

Precizam, pentru cei interesati, ca in data de 29.07.2021 Consiliul Local Stalpeni a luat in discutie posibilitatea asigurarii transportului scolar si pentru cei care nu au domiciliul in localitatea Stalpeni.

Mult succes!


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate