Inregistrarea emisiunii Autoritatea Cetateanului, Publive, 08.02.2021

Scris de Redacția
235 vizualizari

Mai jos gasiti inregistrarea emisiunii Autoritatea Cetateanului realizata de catre Publive si Ray Grigoriu, la care invitati au fost prin ZOOM, Daniel Dobrisan si Andrei Vacaru. Subiectul principal al emisiunii a fost Digitalizarea Comunei Stalpeni, insa am vorbit si de situatia adminsitratiei, politica si civica din localitate.

Am rezolvat problema cu sonorul, deoarece online nu se auzea prea bine si am incarcat pe Youtube emisiunea. Multumim realizatorilor. Vizionare placuta!


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate