[IMPLICARE] Ajutor înseamnă viață, înseamnă sănătate

Scris de Gheorghe Nicolae
509 vizualizari

Acum două săptămâni și ceva aduceam în atenția dumneavoastră printr-un articol nevoia unui copil care făcea transfuzii de 3 ani la spitalul Fundeni pentru a primi sânge.

Pe data de 10, luna aceasta, a avut o programare la același spital și am vrut să văd cum au decurs lucrurile. Am avut surpriza și totodată bucuria să aud de la tatăl copilului că dimineața au ajuns la spital, au făcut transfuzia și au ajuns după-amiaza acasă, fără să mai fie nevoie ca micuțul să stea internat două sau 3 zile din lipsă de sânge.

Părinții au  ținut să mulțumească din suflet tuturor colegilor de serviciu care au donat, dar nu în ultimul rând și celor 4 donatori din București care au răspuns afirmativ la apelul făcut de colega lor, o  fată cu suflet mare de la noi din Oprești.

Îi mulțumesc și eu, le mulțumesc tuturor și dacă mai sunt oameni care vor să doneze îi sfătuiesc să citească articolul din data de 27 septembrie și să direcționeze sângele către acest copil si numai, pentru că sunt o mulțime de oameni care au nevoie de sânge.

Dumnezeu să dea sănătate tuturor și nu uitați că din sănatatea noastră putem da altora sănătate.

Weekend plăcut, oameni minunați!

Foto: Freepik


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate