Calitatea, ultimul lucru care conteaza pentru conducerea firmei de apa din Stalpeni

Scris de Constantin Cutic
528 vizualizari

Desi impreuna cu conducerea firmei convenisem, in data de 07.09.2021, spalarea bazinului de alimentare cu apa din satul Radesti, pentru data de 10.09.2021, fara nici un motiv si fara a fi anuntati in prealabil, administratorul firmei a anulat acest lucru.

Nu de putine ori am atras atentia conducerii firmei de apa cu privire la necesitatea imbunatatirii calitatii apei. Fie ca vorbim de o clorinare corecta (prin punerea in functiune a statiilor de clorinare, nefunctionale nici in prezent), fie ca vorbim de spalarea bazinelor si aerisirea coloanelor, nimic din aceste lucruri nu s-au mai realizat in ultima vreme.

Pentru a urgenta aceste lucruri si a veni in sprijinul firmei de apa, impreuna cu ceilalti colegi ai mei din PRO ROMANIA si avand sprijinul unora dintre fostii angajati ai acestui serviciu, am hotarat, ca pe baza de voluntariat, sa sprijinim spalarea bazinelor de alimentare cu apa din comuna.

Astfel ca, in data de 07.09.2021, impreuna cu domnul Dumitru Mugurel, m-am deplasat la sediul firmei de apa pentru a propune conducerii acesteia realizarea acestor lucrari. Nu era pentru prima data cand discutasem cu dansii pe aceasta tema, dar intrucat, pe perioada verii, consumul de apa este mai ridicat, am asteptat venirea toamnei pentru a se realiza aceste spalari, asa cum este stipulat, de altfel si in lege.

Chiar daca in timpul acestor discutii domnul Cretu Iulian (administratorul firmei) si-a dat acordul si am stabilit impreuna detaliile acestor lucrari, pentru data de 09.09.2021, in urma unui telefon (pe care domnul Dumitru la dat la sediul firmei) am aflat ca aceasta actiune fusese anulata.

De ce sau cine i-a cerut domnului Cretu acest lucru?


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate