[ ENERGIE ELECTRICĂ ] Joi se întrerupe curentul la Stâlpeni

Scris de Redacția
820 vizualizari

Distribuţie Energie Oltenia anunță întreruperea furnizării energiei electrice la consumatorii casnici şi agenţii economici, joi, 18 noiembrie 2021, la Stâlpeni, între orele 09:00 – 16:00, astfel:

– satul Rădeşti,
– satul Stâlpeni,
– satul Opreşti,
– Primăria Stâlpeni,
– Poliţia Stâlpeni,
– Magazin Profi Stâlpeni,
– PTA SMA Stâlpeni (terţ).

„Se execută lucrări programate în reţelele electrice pentru creşterea gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum şi a îmbunătăţirii parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite”, mai menționează societatea de energie.

Lucrările pot fi reprogramate în cazul în care condițiile meteo împiedică realizarea acestor lucrări.

Sursa: distributieoltenia.ro


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate