[ VIDEO ] Dezbaterea publică la Stâlpeni a proiectului HCL privind taxele și impozitele locale pentru anul 2023

Scris de Redacția
114 vizualizari

Ieri, 08.12.2022, începând cu ora 16.00, a fost organizată și s-a desfășurat dezbaterea publică privind stabilirea taxelor și impozitelor locale ce vor deveni obligatorii pentru toți locuitorii comunei de la 1 ianuarie 2023, după aprobarea proiectului de hotărâre de către Consiliul Local.

Dezbaterea nu a prezentat un interes foarte mare, nici din partea consilierilor locali, prezenți în număr foarte mic la întâlnirea de ieri, dar nici pentru cetățeni, la ședință participând un singur cetățean al comunei Stâlpeni interesat de acest subiect.

Principalele prevederi ale noilor reglementări ce vor fi votate cel mai probabil la ședința de consiliu de luna aceasta, le puteți citi, într-o sinteză a celor mai importante, într-un articol pe care l-am scris zilele trecute în Gazeta de Stâlpeni.

Mai jos puteți urmări înregistrarea discuțiilor de la această dezbatere publică.

Vizionare plăcută!


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate