FOTO Actiune de imagine la Primaria Stalpeni cu caini si hingheri

Scris de Andrei Vacaru
1,7mii vizualizari

Dupa ce gazeta a scris de nenumarate ori ca s-a umplut comuna de caini comunitari, abia cand a fost muscat un om la pasarela, destul de grav, Primaria Stalpeni s-a gandit, in sfarsit, sa cheme serviciul de ecarisaj de la Mioveni si sa ridice animalele fara stapan. Fapt anuntat si pe retelele de socializare, cum altfel, impersonal si fara a putea fi masurat efectul interventiei hingherilor.

Iata cum suna anuntul facut pe facebook al primariei:

Actiune de ridicare a cainilor fara stapan de pe domeniul public al comunei Stalpeni in zilele de 08, 09- 06.2021 din zonele ce au fost semnalate de cetateni.

Atat. Nicio referire la program, unde si cand oamenii din cele 7 sate i-ar putea gasi pe hingheri, niciun fel de informatii despre numarul de caini identificati si prinsi, doar o „plesneala” agramata („din zonele ce”) aruncata pe facebook in dorul lelii, asa cum ne-a obisnuit administratia Serbanoiu.

Comentariile postarii facuta de primarie ne arata aploarea fenomenului pe care, autoritatile plimbatoare cu Dusterul, nu au vrut sa-l vada. Iata ce spun oamenii din comuna despre zonele unde pot fi gasiti, probabil si acum, cainii fara stapan, despre locul unde hingherii ar trebui sa intervina:

 • Ionut Sultan: Buna ziua! Sa veniti va rog si in Opresti, pe strada Prunilor (sunt doi caini fara stapan). Va multumesc!
 • Andrei D Chiretu: La ora 14 era unul in fata bisericii la Opresti cel mai probabil diseara o sa il gasesc tot acolo.
 • Nichifor Balan: Sunt si pe strada Teilor : 1.Unul rosu, de marime medie, care sta in intersectia strazii Teiulor cu strada Alunului si uneori mai jos, in dreptul familiei Livezeanu Vasile. 2. Unul mare, ciobanesc, foarte periculos culoare
 • Tibi Tibi: Buna ziua. Avem si in cotoreni. Am fi foarte bucurosi daca se poate ridica si la noi
 • Parlea Sonia: Buna ziua mai aveam si noi unul pe drumul Garliciului
 • Moc Zyon: Pai vedeti k e unu si la Dan Ioneci la poarta……dar nu stiu ce sa zic ca are cotet in drum……si mai este unul la Dumitrascu !
 • Ivascu Marian: Si la blocurile noi sunt multi caini.
 • Irina Patru: Buna ziua! In Opresti pe strada Prunilor 2 caini fara stapan
 • Costea Ana Maria: Si la noi la livezeni nu aveniti de 2 zile fetita nu poate sa doarma noaptea de iei va rog si la noi sa veniti sa ai ridicati
 • Cristina Ilie: Si la Radesti pe drumul haltii sunt ciini!!!
 • Dorian Fratilescu: Si sus in Ogrezea
 • Cosmin Ciolpan: Buna ziua ! Am si eu unul in spatele casei pripasit….va multumesc !!!
 • Vali Ene: Pe strada profesorilor, linga stadion, la fel.
 • Ioan Cornel Dumitru: Si la Livezeni e nevoie.

Ce au facut, pare-se oamenii lui Serbanoiu? Au chemat duba cu hingherii, le-au facut poze la Radesti si… atat. N-au rezolvat problema, poate si pentru ca primarul spunea clar ca pe el il intereseaza doar colectivul celor cu care statea in sedinta la masa. Nu il intereseaza deloc diaspora, nici comuna, nici cei ce i-au dat votul. Il intereseaza doar atat: el si acolitii lui care nu au batut niciodata comuna la pas ca sa vada problemele oamenilor.

Ca doar ei au salarii mari si se plimba cu Dusterul.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.


Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate