[CONVOCATOR] Ședință extraordinară a Consiliului Local Stâlpeni convocată mâine de la 08.30

Scris de Redacție
309 vizualizari

Ultima ședință de consiliu de anul acesta de la Stâlpeni a fost convocată în formă extraordinară a se desfășura prin mijloace electronice, de către primarul Gabi Șerbănoiu mâine, 22.12.2022, începând cu ora 08.30, cel mai probabil pe Whatts App.

Pe ordinea de zi se află, conform convocatorului, un singur punct pe ordinea de zi, respectiv  Proiect de hotarare privind rectificarea bugetului local, inițiator primarul Gabi Șebănoiu, comisiile de specialitate 1 și 3.

Atașat convocatorului și proiectului cu anexele 1, 2 și 3, puteți citi Avizul comisiei de specialitate nr. 1 și Avizul comisiei de specialitate nr. 3.

Foto: Freepik


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.


Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate