[AUDIO] Înregistrarea dezbaterii bugetului pentru 2024 cu cetățenii din satele Stâlpeni, Livezeni și Dealu Frumos

Scris de Redacție
243 vizualizari

În prezența primarului, viceprimarului, a unor consilieri locali, a administratorului public al comunei și a aproximativ 15 persoane din satele Stâlpeni, Livezeni și Dealu Frumos, care au dorit să participe la discuții, în data de 26 ianuarie 2024, s-a dezbătut încă o dată, după întâlnirea de la Rădești, bugetul local al UAT Stâlpeni pentru anul 2024, la Căminul cultural Livezeni.

Primăria nu a dorit să pună la dispoziție înregistrarea video sau audio a ședinței. Gazeta de Stâlpeni vă pune la dispoziție, chiar dacă în condiții tehnice mai dificile, pentru că nu a fost realizată de un profesionist în domeniu, înregistrarea audio pe care o puteți auzi mai jos.

Audiție plăcută!


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.


Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate