[AUDIO] Înregistrarea dezbaterii bugetului pentru 2024 cu cetățenii din satele Rădești, Ogrezea, Oprești și Pițigaia

Scris de Redacție
290 vizualizari

În prezența primarului, viceprimarului, a patru consilieri locali, a administratorului public al comunei și a aproximativ 17 persoane din satele Rădești, Ogrezea, Oprești și Pițigaia care au dorit să participe la discuții, astăzi 24 ianuarie 2024, s-a dezbătut la Căminul de la Rădești bugetul local al UAT Stâlpeni pentru anul 2024.

Vineri, la Căminul de la Livezeni, se va dezbate același buget, cu cetățenii din satele Stâlpeni, Livezeni și Dealul Frumos.

Primăria nu a dorit să pună la dispoziție înregistrarea video a ședinței. Gazeta de Stâlpeni vă pune la dispoziție înregistrarea audio pe care o puteți urmări mai jos.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate