[CONVOCATOR] Ședință extraordinară a C.L. Stâlpeni în 27.11.2023

Scris de Redacție
281 vizualizari

În baza dispoziției nr. 494 din 23.11.2023 a primarului comunei Stâlpeni, a fost convocată ședința extraordinară a Consiliului Local al comunei Stâlpeni, programată pentru data de 27.11.2023 (luni), ora 09.00.

Ședința va avea loc pe o platformă online, cu următoarea:

Ordine de zi

1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local. Inițiator: primar Șerbănoiu Gabi. Comisiile de specialitate nr. 1 și 3.

Documente:


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.


Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate