[CONVOCATOR] Ședință extraordinară a C.L. Stâlpeni în 11.08.2023

Scris de Redacție
184 vizualizari

În baza dispoziției primarului nr. 209 din 07.08.2023, a fost convocată o ședință de îndată pentru vineri, 11 august 2023, începând cu ora 11.00. Ședința, cel mai probabil se va desfășura pe whattsapp și va avea un singur punct pe ordinea de zi, respectiv:

Proiectul de hotărâre privind neasumarea responsabilității organizării și derulării procedurilor de atribuire a contractelor/acordurilor – cadru pentru achiziția produselor aferente programului pentru școli al Romaniei și a contractelor/acordurilor de prestare a serviciilor pentru derularea măsurilor educative.

Inițiator al proiectului este primarul Șerbanoiu Gabi. Comisia de specialitate nr. 1, 2 și 3.

Documente:


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate