[CONVOCATOR] Ședință a Consiliului Local Stâlpeni în 29 februarie 2024

Scris de Redacție
187 vizualizari

Primarul comunei Stâlpeni, prin Dispoziția nr. 186 din 23.02.2024 a convocat ședința Consiliului Local, care va avea loc la Căminul Cultural Rădești, în data de 29.02.2024, ora 16:30.

ORDINEA DE ZI:

A) Aprobarea procesului verbal al ședinței anterioare.

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării Devizului general pentru obiectivul de investiții „Modernizare drumuri comunale și de interes local în comuna Stâlpeni, județul Argeș”, ca urmare a finalizării procedurilor de achiziție publică. Inițiator primar Șerbănoiu Gabi. Comisiile de specialitate nr. 1 și 3. Vezi document.
  2. Proiect de hotărâre privind acordarea unui mandat special în vederea aprobării și a încheierii Actului adițional nr. 3 la Contractul de delegare prin concesiune a gestiunii activității de colectare separată și transport separat al deșeurilor municipale în Zona centrală Argeș nr. 523/05.12.2022. Inițiator primar Șerbănoiu Gabi. Comisiile de specialitate nr. 1 și 3. Vezi document.
  3. Proiect de hotărâre privind acordarea unui mandat special în vederea aprobării „Strategiei județene de gestionare a deșeurilor municipale generate pe raza teritorială a județului Argeș”. Inițiator primar Șerbănoiu Gabi. Comisiile de specialitate nr. 1 și 3. Vezi document.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea participării U.A.T. Comuna Stâlpeni, județul Argeș la “Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante și eficiente din punct de vedere energetic, 2020-2024” – Programul Rabla Plus 2024, cu proiectul “Achiziționare autoturism electric”. Inițiator primar Șerbănoiu Gabi. Comisiile de specialitate nr. 2 și 3. Vezi document.
  5. Proiect de hotărâre privind desemnarea consilierilor locali, membri ai Comisiei pentru evaluarea secretarului general al comunei Stâlpeni. Inițiator primar Șerbănoiu Gabi. Comisiile de specialitate nr. 2 și 3. Vezi document.
  6. Proiect de hotărâre privind aprobarea majorării capitalului social al SC APA SERV TOP STÂLPENI S.R.L. Inițiator primar Șerbănoiu Gabi. Comisiile de specialitate nr. 1, 2 și 3. Vezi document.

B) Diverse: Prezentare proiectului privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2024 al “Societății APA SERV TOP STÂLPENI SRL”.

Alte documente:

Participarea cetățenilor la astfel de ședințe este esențială pentru adoptarea deciziilor ce pot influența viitorul comunității.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate