[BENEFICII] Primăria Comunei Stâlpeni acordă vouchere de vacanță pentru proprii salariați și asistenții persoanelor cu handicap

Scris de Redacție
215 vizualizari

Primarul comunei Stâlpeni Gabi Șerbănoiu a emis Dispoziția nr. 200/04.03.2024, prin care se reglementează acordarea voucherelor de vacanță pentru salariații din cadrul instituției, precum și a asistenților personali ai persoanelor cu handicap, pentru perioada 2024-2026.

Potrivit dispoziției, salariații cu venituri nete de până la 8000 lei vor primi vouchere de vacanță în valoare de 1600 lei. Acest beneficiu se acordă în conformitate cu prevederile Legii nr. 165/2018 privind tichetele de vacanță.

Regulamentul intern aprobat stabilește că voucherele de vacanță se acordă pe suport electronic și au o valabilitate de un an de la data emiterii. Acestea pot fi utilizate exclusiv pentru achitarea pachetelor de servicii turistice în România.

Salariații sunt responsabili pentru utilizarea, păstrarea și pierderea voucherelor de vacanță electronice. De asemenea, este interzisă utilizarea acestora pentru achiziționarea altor bunuri sau servicii în afara celor prevăzute de regulament.

Prin urmare, salariații din cadrul Primăriei Comunei Stâlpeni și asistenții personali ai persoanelor cu handicap, inclusiv primarul Gabi Șerbănoiu (conform declarației de avere de anul trecut), beneficiază de acest avantaj, pentru a se bucura de momente de relaxare și odihnă, contribuind la îmbunătățirea calității vieții și a motivării, atât de necesare în cadrul instituției.

Foto: Freepik


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate