[MESAJ] Parteneriat pentru utilitati de calitate la Stalpeni

Scris de Adrian Fica
571 vizualizari

Dragi cetateni,

Situatia pe care am regasit-o la societatea de utilitati SC APA TOP SERV STALPENI SRL nu este cea mai roz, ci dimpotriva, tinde spre gri, daca nu se va actiona pentru restabilirea dezechilibrului dintre venituri si cheltuieli.

Singura solutie pe care o vad posibila este un parteneriat intre societatea de utilitati, autoritati locale si dumneavoastra, care sa duca la indreptarea situatiei de acum si care s-a acumulat in timp, nefiind vina cuiva anume.

Prin acest parteneriat, noi, echipa SC APA TOP SERV STALPENI SRL ne asumam deschidere si disponibilitate la comunicarea fata de toti partenerii, cetateni si autoritati, ridicarea calitatii serviciilor oferite, timp mai scurt de rezolvare a avariilor aparute si marirea gradului de colectare a facturilor.

Din partea autoritatilor locale si a dumneavoastra imi doresc intelegerea necesitatii majorarii pretului la apa potabila, respectiv apa uzata, asa cum am inaintat de curand un memoriu tehnic catre dl. primar si consiliul local, respectiv de 5,31 lei/mc + TVA de 9% pentru apa potabila si de 8,96 lei/mc + TVA de 9% pentru apa uzata si canalizare.

Trebuie sa tinem cont de scumpirile ce au avut si continua sa aiba loc la carburanti si energie electrica, de majorarea salariului minim de la 1 ianuarie, dar mai ales de continuitatea de care are nevoie firma pentru a putea sustine efectivul de personal actual si de a putea acoperi toate locurile lipsa, care sa ofere cetatenilor comunei utilitatile de care au nevoie.

Dorim implementarea multor lucruri care sa usureze relatia dintre cetateni, autoritati si societatea de apa si imbunatatirea situatiei actuale, dar asta se poate face doar in timp, prin intelegere si incredere intre toti partenerii.

Va multumesc.

Foto: Freepik


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate