[TRAGEDIE] Un bărbat de aproximativ 60 de ani găsit decedat în pădurea din comuna Mihăești

Scris de Redacție
768 vizualizari

Pompierii de la Detașamentul Câmpulung au fost chemați în grabă pentru o intervenție într-o pădure din comuna Mihăești astăzi, după ce a fost raportat la serviciul de urgență 112 că o creangă a unui copac s-a prăbușit peste o persoană. La locul solicitării s-a deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș pentru a acorda ajutor medical.

Cu toate eforturile depuse de echipajele de intervenție, s-a constatat că bărbatul în vârstă de aproximativ 60 de ani a fost găsit decedat. Se pare că nu se afla sub creangă în momentul incidentului, iar circumstanțele exacte care au dus la tragicul eveniment urmează să fie stabilite de către autoritățile competente.

Accesul la locul solicitării nu a fost ușor, echipajul de intervenție fiind nevoit să parcurgă aproximativ un kilometru pe jos prin pădure. Autoritățile vor continua ancheta pentru a clarifica cum s-a întâmplat acest nefericit eveniment.

Foto: ISU Argeș


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate