[GRATUIT] Campania de prevenire a cancerului de col uterin ajunge și la Stâlpeni

Scris de Redacție
247 vizualizari

Campania de prevenire a cancerului uterin despre a cărei desfășurare Gazeta de Stâlpeni a informat deja printr-un articol și care este desfășurată prin grija Prefecturii Județului Argeș, ajunge și la Stâlpeni, în data de joi, 27.04.2023.

Conform organizatorilor, unitatea mobilă de screening SCCUT va fi prezentă între orele 09.30 – 15.00 la Căminul Cultural din Rădești, unde va oferi gratuit următoarele teste:

  • Pentru femeile cu vârsta cuprinsă între 24 – 29 de ani, testul Babeș – Papanicolau;
  • Pentru femeile cu vârsta între 30 – 64 de ani, testul HPV.

Programările se fac la numărul de telefon 0765.755.466, de luni până vineri, între orele 09.00 – 17.00.

Proiectul „Screening pentru Cancerul de Col Uterin si Tratament Precoce” este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 și este derulat de Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului Alessandrescu – Rusescu în parteneriat cu Fundația Renașterea, Centrul FILIA și Sastipen – Centrul Romilor pentru Politici de Sănătate.

Mai multe detalii despre programul SCCUT găsiți pe site-ul Fundației Renașterea.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate