[POLIȚIE] Șofer de 26 de ani surprins de radar la Stâlpeni când circula cu 74km/h peste limita legală

Scris de Redacție
220 vizualizari

Polițiștii Birourilor Rutiere din Câmpulung și Pitești au intervenit în ultimele zile pentru asigurarea siguranței rutiere și impunerea respectării regulilor de circulație.

La Stâlpeni, un șofer de 26 de ani din Rătești a fost depistat conducând cu 74 km/h peste limita legală pe DN 73. Ca urmare, a fost sancționat contravențional conform prevederilor OUG 195/2002, cu amendă în valoare de 1.485 de lei și reținerea permisului de conducere pentru 120 de zile, însoțită de eliberarea unei dovezi înlocuitoare fără drept de circulație.

În cadrul acțiunilor desfășurate în zilele de 15 și 16 martie, polițiștii rutieri din Pitești au constatat și sancționat 146 de abateri la regimul rutier. Au fost aplicate amenzi în valoare totală de 14.850 de lei, iar 10 permise de conducere și 5 certificate de înmatriculare au fost reținute.

Aceste măsuri au fost aplicate în urma constatării unor abateri grave, cum ar fi depășirea vitezei legale, încălcarea marcajului rutier sau neacordarea priorității în intersecții. În plus, au fost sancționate și abateri ale pietonilor, cum ar fi traversarea prin locuri nepermise.

Prin aceste acțiuni, polițiștii rutieri arată implicarea autorităților pentru respectarea legilor de către toți participanții la trafic. Este important ca fiecare șofer să conștientizeze importanța respectării regulilor de circulație pentru prevenirea accidentelor și protejarea vieților tuturor participanților la trafic, în caz contrar suportând consecințele faptelor lor.

Foto: IJP Argeș


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate