[POLIȚIA STÂLPENI] Patru condamnați pentru tentativă la omor și violență au fost încarcerați

Scris de Redacție
116 vizualizari

Într-o acțiune specifică desfășurată joi, 9 noiembrie, polițiștii de la Secția de Poliție Rurală Stâlpeni, cu sprijinul colegilor din Serviciul de Investigații Criminale Argeș, au pus în aplicare patru mandate de executare a pedepsei cu închisoarea emise de Tribunalul Argeș. Cei vizați de aceste mandate sunt indivizi cu privire la care justiția a decis că sunt vinovați de infracțiuni grave, în special tentativă de omor și lovire sau alte violențe.

Primul caz, un bărbat în vârstă de 45 de ani din Țițești, a fost condamnat la 8 ani de închisoare pentru tentativă la omor. Al doilea condamnat, în vârstă de 34 de ani și originar din Bălilești, a primit o pedeapsă de 7 ani și 2 luni de închisoare, tot pentru tentativă la omor. Un alt bărbat, de 40 de ani, din Țițești, a fost condamnat la 6 ani și 10 luni de închisoare pentru aceeași infracțiune. Iar un tânăr în vârstă de 27 de ani, domiciliat în Bălilești, a fost condamnat la 2 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Cei patru au fost arestați și încarcerați în baza mandatelor emise de instanța competentă. Conform comunicatului Inspectoratului Județean de Poliție Argeș, acțiunea polițiștilor din Stâlpeni se înscrie în misiunea polițiștilor argeșeni de a lua măsuri privative de libertate, cu o documentare temeinică a activităților infracționale, pe baza soluțiilor ce sunt dispuse de către instanțele de judecată.

Foto: Freepik


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate