[ SĂRBĂTOARE ] „La mulți ani!” de Florii

Scris de Redacția
546 vizualizari

În duminica de dinainte de Paște, creștinii ortodocși sărbătoresc Floriile, rememorând intrarea lui Isus în Ierusalim.

Duminica Floriilor este una din cele 12 mari sărbători împărătești și are rolul de a-i pregăti pe creștini pentru biruința asupra morții a lui Isus din duminica următoare și deschide Săptămâna Mare.

În plus Florile sunt cele care anunță primăvara, un anotimp al renașterii, al învierii naturii și cele care prevestesc rodul cel bun din toamnă.

Cu această ocazie, echipa Gazetei de Stâlpeni urează tuturor celor care astăzi își sărbătoresc numele „La mulți ani!”, cu sănătate și bucurii.

 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate