[ NUMIRE ] Directorul adjunct al Romsilva este din Stâlpeni

Scris de Redacția
1k vizualizari

Domnul Eleodor Olavi Nițescu, originar din comuna Stâlpeni, a fost numit începând de astăzi în funcția de director general adjunct Romsilva.

Numirea a fost făcută de către noul director al Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva, domnul Daniel Nicolăescu.

Olavi Nițescu a absolvit Facultatea de Silvicultură și Exploatări Forestiere din cadrul Universității Transilvania din Brașov în anul 1998 și 7 ani a activat în cadrul Ocolului Silvic Aninoasa ca inginer silvic responsabil cu activitatea de fond forestier, paza și regenerarea pădurilor.

Între anii 2006 și 2009 a avut funcția de inspector consilier superior în cadrul Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic și Vânătoare Ploiești.

Foto: facebook


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate