[ COVID-19 ] Record dupa record privind rata de infectare la Stalpeni, in ultimele 6 zile

Scris de Redacția
639 vizualizari

Asa cum arata statistica oferita de oficialitati si preluata de site-ul graphs.ro, la Stalpeni rata de incidenta a cazurilor de infectare COVID-19 din ultimele 6 zile creste vertiginos.

Daca in 24 octombrie aceasta era de 5,16 cazuri la mia de locuitori/14 zile, iar in zilele urmatoare a urcat progresiv la 5,78, la 5,99 si la 6,82, iar astazi, 29 octombrie 2021, aceasta a urcat la 7,02 cazuri la mia de locuitori la 14 zile.

Aceasta rata de infectare indica faptul ca, raportat la numarul de locuitori, alte 3 de cazuri de infectare au fost raportate astazi, ceea ce, pentru cele 6 zile, ar putea insemna un total de peste 18 cazuri noi raportate.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate