[PREFECTURA ARGEȘ ] Lovitură de imagine a PSD în cazul Bulevardul Pardon?

Scris de Redacție
679 vizualizari

Astăzi este ultima zi in care Prefectura Argeș mai putea face APEL la decizia instanței de continuare a lucrărilor pe Bulevardul Pardon din Câmpulung Muscel, după ce autorizația a fost anulată de prefectul Dan Perianu (PNL).

Subprefectul Bogdan Minciunescu a convocat presa, cu doar 45 de minute înainte, pentru a anunța că a ales să nu semneze actele pentru APEL, prefectul fiind în concediu.

De remarcat că din comunicatul de presă se înțelege că toate documentele pentru continuarea judecării în acest caz erau făcute, urmând a fi doar semnate și depuse.

Prin refuzul de a semna, PSD dă încă o lovitură de imagine PNL-ului care a inițiat acest proces, într-un șir de acuze reciproce, cu care actuala guvernare ne-a obișnuit.

Iată comunicatul transmis de Prefectura Argeș:

Bună ziua!

Mă aflu în fața dvs. în calitate de Subprefect și înlocuitor al prefectului județului Argeș.
Astăzi este ultima zi în care Instituția Prefectului poate înainta recurs la sentința civilă a Tribunalului Argeș privind Bulevardul Pardon din municipiul Câmpulung Muscel.
Vă informez că am decis să NU formulez recurs.
Repet!
Să NU formulez recurs!
Această decizie am luat-o în primul rând având în vedere interesul câmpulungenilor și ținând cont de motivarea instanței care arată că interesul public este prioritar.
Citez din motivarea instanței: Nu în ultimul rând, instanța apreciază ca fiind pertinente și apărările promovate cu referire la principiul proporționalității, apreciind că, în raport de data emiterii actului și față de data formulării prezentei cereri, la mai bine de doi ani de la emiterea sa, dat fiind și împrejurarea că lucrările executate în baza acesteia sunt aproape de finalizare, măsura anulării autorizației de construire nu ar fi nici pe departe o măsură oportună ci, din contră, o măsură total inadecvată, care ar fi de natură a afecta negativ interesul public, precum și interesele particularilor care locuiesc sau desfășoară activități comerciale în această zonă vizată de prezentele lucrări. Am încheiat citatul.
Iată că Instanța a apreciat caracterul neîntemeiat și a respins acțiunea.
Cu toate acestea, în măsura în care domnul prefect consideră oportun să introducă recursul, are posibilitate să o facă în cursul zilei, semnând actele, așa cum ar fi putut să o facă înainte să plece în concediu de odihnă, știind că în această perioadă este termen limită pentru recurs.
În condițiile în care domnul prefect, care a inițiat acest demers în instanță, a preferat să plece în concediu de odihnă, eu mi-am asumat această responsabilitate și o fac cu tărie pentru binele câmpulungenilor și cu credința că respect litera și spiritul legii. Este convingerea mea sinceră că fac ceea ce trebuie.
Nu fac nici jocul domnului prefect, nici jocurile doamnei Elena Lasconi, ci pur și simplu înțeleg să apăr, în limitele legii, interesele cetățenilor din municipiul Câmpulung.
Vă mulțumesc pentru atenție! Vă urez o zi frumoasă și sărbători liniștite!


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

2 comentarii

Vacaru Gh. 13 aprilie 2023 - 14:15

Cine plătește deranjul Câmpulungenilor ?

Raspunde
Andrei Vacaru 14 aprilie 2023 - 12:51

Nu cred că îi interesează.

Raspunde

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate