[PAMFLET] Papuci de plastic și pedichiuri politice. Un nou serial de comedie de pe Facebook-ul local

Scris de Redacție
599 vizualizari

Pare că pe pagina de Facebook a liceului nostru s-a declanșat o adevărată „operațiune secretă”: imagini excepționale din Turcia ne-au încântat privirile, iar protagonista principală a acestui show a fost nimeni alta decât doamna Postelnicu, directoarea preaiubită și stimată de profesori, de elevi, dar mai ales de inspectoratul județean.

Cu un zâmbet plin de „entuziasm”, aceasta și-a făcut o nouă apariție triumfală, precum cea a gânditorului celebru de la Hamangia, încălțată într-o pereche de papuci de plastic, cel mai probabil turcești. Cu această garderobă de lux, doamna pare că și-a propus să-și păstreze statutul de director cu orice preț, chiar și departe de scaunul său din biroul încuiat de la liceu.

Și dacă asta înseamnă să-și etaleze papucii strălucitori, atunci fie. Bravissimo, doamna directoare, sunteți o inspirație pentru toți!

Imaginea ne-a amintit de o alta, care ne-a surprins la fel de „plăcut” într-o postare de senzație de acum ceva timp. Cine să fi fost în aceasta? Nimeni alta decât viceprimărița noastră din Stâlpeni, Nicoleta Machedon, cea cu bitumul beton!

Ce a făcut, vă întrebați probabil? S-a pozat… cu pedichiura ei! O adevărată revelație în lumea administrației publice din România, stat european aspirant la Schengen, dar mereu surprinzător. Probabil dorea să ne arate că este pe deplin pregătită pentru a călca „apăsat” pe toate problemele comunității, chiar și cu unghiile impecabil vopsite.

O, dragă lume, ce poveste fascinantă se desfășoară în comuna noastră! Cine știe ce capcane romantice și aventuri fabuloase ne mai așteaptă în viitorul apropiat! Până atunci, vom rămâne aici, cu sufletul la gură, așteptând să vedem, ca în serialele turcești, dacă „sultanul” apare până la Valentine’s Day, pentru a găsi „pantoful potrivit”, scuzați, „papucul”, pe care să-l aprecieze cu tot cu pedichiura din dotare!

PS: Doamna Postelnicu, dacă nu aveți chef sau vă simțiți rău, vă rugăm să nu mai faceți poze, deoarece nu sunt benefice pentru imaginea liceului. În ceea ce o privește pe doamna viceprimar, ar fi bine să își îndrepte atenția puțin mai sus, nu la unghii, chiar dacă îi era teamă că în imagine apare bitumul din fața proprietății.

Sunteți persoane publice, pentru numele lui Dumnezeu! Fiți mai atente la aparițiile online!

Foto: facebook


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate