FOTO: Pagina facebook a Primariei Stalpeni administrata de agramati!

Scris de Oana Diaconescu
1,2mii vizualizari

Pagina Facebook a Primariei Stalpeni este una dintre putinele forme de comunicare cu cetatenii din comuna a acestei institutii. Numai ca orice om decent, cu o minima educatie si bun simt este indreptatit sa se simta ofensat atunci cand citeste incercarile chinuite de comunicate emise public de institutia Primariei.

Va dau exemplu doua asemenea perle, demne de intrat in istoria locala, la capitotlul „Asa nu”, ambele postate sambata, 17.07.2021.

Prima:

Avem avarie la bazinul de apă potabilă din satul Rădesti.
Din verificările efectuate sa constatat că unul dintre cele doua foraje nu a funcționat.
Cauza a fost că siguranțele de la acest foraj au fost debransate din cauze necunoscute( fie de o persoană rău intenționată fie din alte cauze electrice)
Cauza a fost remediata din punct de vedere electric .
Apa va fi distribuita către populație în momentul când bazinul va fi plin.
Cum adica „fie de o persoana rau intentionata, fie din alte cauze electrice”? Persoanele necunoscute sunt … cauze electrice?
Cea de-a doua:
În atenția cetățenilor!!
Deșeurile selective, sacul galben se ridică din fața proprietății în a doua săptămână din luna calendaristica, ziua de JOI și cuprinde: hârtie, carton , folie plastic, sticle de plastic pet-uri de aluminiu .
Vă rugăm să scoateți sacii la poartă dimineața, nu mai târziu de ora 06.45.
Pentru luna august ridicarea sacului galben se v-a face în data de 12.08.2021.
Vă mulțumim pentru înțelegere și promptitudine!
Pentru cine stie cat de cat social media, facebook nu este twitter, adica nu este limitat la un numar de caractere, ca sa comunici scurt si fara noima? „Deseurile selective, sacul galben…”! Nu cumva corect era sa se spuna ca „Deseurile selective trebuiesc introduse in sacul galben. Aceste deseuri sunt … (enumerare tipuuri de deseuri selective) si se ridica in a doua saptamana a lunii, joia, dupa ora 06.45.”
Era greu?
Atasam si niste fotografii incarcate pe aceasta pagina (unele au disparut intre timp) in care apare pedichiura responsabilului Social Media de la primarie si umbra acestuia. Conform surselor noastre, se pare ca discutam despre doamna viceprimar, dar.. ne place sa credem ca dumneaei a mai citit cate ceva la viata dansei, stie sa scrie si are cat de cat  idee despre importanta comunicarii online. Sau nu?
Mai observam si ca bieta cratima este aruncata  de colo pana colo, fiind folosita cand abuziv, cand lasata in derizoriu. Citand un cuvant folosit repetat si total nepotrivit, „cauza” sa fie oare lipsa de educatie si ignoranta celor care isi permit sa scrie acolo, fara a constientiza importanta atributiei pe care si-o asuma?
Sau sa fie lipsa respectului fata de cetatenii comunei, carora cei din institutia publica sus amintita s-au obisnuit sa le livreze orice si oricum, pentru ca si asa nu prea exista reactie? Ori daca exista si nu convine este blocata, ca de obicei.
Toate aceste aspecte demonstreaza lipsa de profesionalism, dar si o sfidare adusa publicului larg.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate