[UPDATE] Elevii de la școlile gimnaziale din comunele limitrofe, în vizită de informare la Liceul „I.C. Petrescu” Stâlpeni

Scris de Redacție
370 vizualizari

După construirea ofertei educaționale pentru anul școlar 2023 – 2024, conducerea Liceului „I.C. Petrescu” din Stâlpeni a invitat elevii de clasa a VIII-a de la școlile gimnaziale din comunele limitrofe să efectueze o vizită de informare privind dotarea liceului și oportunitățile de educație oferite pentru orientarea în carieră a acestora, care ar putea viza continuarea studiilor la această instituție de învățământ.

Până acum au răspuns invitației școlile din Mihăești, Băilești, Vlădești și Țițești, elevii, iar conform directorului adjunct a liceului, profesor Nedelcu Gabriela, vizitele „au avut un mare impact asupra lor, prin prezentarea proiectelor Erasmus+ care le-au stârnit curiozitatea și interesul.” Acestor elevi le pot fi colegi la „I. C. Petrescu”, din anul școlar următor, elevii de la școlile gimnaziale din Livezeni, Stâlpeni și Rădești care absolvă anul acesta clasa a VIII-a.

Conform Ofertei Educaționale 2023 – 2024, facilitățile oferite de Liceul din Stâlpeni sunt acces la internet și transport școlar gratuit pe toate rutele, burse de merit, sociale, profesionale și de studiu, stagii de practică în Portugalia și Spania și activități în străinătate, prin programul Erasmus +, de neuitat.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate