[ANCHETĂ RECORDER] Investiție de mântuială la Pielești, județul Dolj și eventuale asemănări cu ce se întâmplă la Stâlpeni

Scris de Andrei Vacaru
453 vizualizari

Publicația de investigații Recorder.ro relevă faptul că, într-o localitate din județul Dolj, în comuna Pielești, o investiție a autorităților locale este făcută neconform și nu poate fi recepționată de societatea de utilități din zonă.

Deoarece administratorul Societății de Utilități din localitate a sesizat Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) despre aceste nereguli, respectiv instituția de stat prin care s-a finanțat investiția executată greșit și pe care nu dorește să o recepționeze, primarul comunei, împreună cu unii dintre consilierii locali care îi sunt loiali, au dorit demiterea acesteia, într-o ședință de consiliu la care au participat presa și câțiva cetățeni.

Vă invit să urmăriți ancheta Recorder și să găsiți similitudini, dacă sunt, cu ceea ce se întâmplă la Stâlpeni. Și poate și în alte comune din țară.

Foto și video: Recorder


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate