FOTO Timpul este de partea celor care acționeaza cu bună credință

Scris de Gheorghe Nicolae
608 vizualizari

Acum 3 zile, Ionela Birea scria un articol, „Apa și timpul” la care a atașat și câteva fotografii.

Expresia ” Timpul le rezolvă pe toate ” nu e mereu valabilă, așa că n-am așteptat ca situația din jurul izvorului de apă de la moară să se rezolve în timp și am luat inițiativa.

Știam că ceilalți membrii ai ONG-ului din care fac parte aveau programul lor, unii fiind la serviciu, alții având alte activități. Am avut totuși cu cine să rezolv și am acționat cu fiul meu George Nicolae și cu Ionela Birea. Am luat tractorul, o remorcă cu bolovani, lopeți, greble, cositoare, saci menajeri, etc. și ne-am ocupat de treabă.

Ca să vedeți cum era înainte, citiți articolul Ionelei Birea. Cum arată acum vă rog să priviți imaginile alăturate și să treceți pe la moară, la o gură de apă bună și rece.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate