[MESAJ] La mulți ani, vă urează Apa Serv Top Stâlpeni SRL!

Scris de Adrian Fica
272 vizualizari

Chiar dacă mandatul meu a fost unul scurt, de doar 4 luni, sunt mândru să afirm că am preluat o echipă deja bine formată și pregătită, încă de la sfârșitul anului 2022.

Bilanțul pentru finalul acestui an al societății este unul favorabil, având în vedere creșterea de capital social realizată de Consiliul local Stâlpeni, precum și contribuția susținută, prin plăți lunare mai consistente, la bugetul de stat.

Discuțiile recente cu domnul primar, aparatul administrativ și consiliul local indică planuri bune pentru anul viitor. Ne propunem achitarea integrală a datoriilor și realizarea de investiții majore în extinderea rețelei de apă și canalizare și în dotarea cu tot ceea ce este necesar societății, alături de întreținerea corectă a echipamentelor existente.

Colaborarea noastră strânsă cu aparatul administrativ al UAT Stâlpeni, cu domnul primar și acționariatul societății, consiliul local, s-a bazat pe un sprijin corect, ceea ce ne dă speranța să continuăm această colaborare benefică, pentru a aduce confortul necesar tuturor utilizatorilor și apreciere din partea cetățenilor, prin munca noastră de zi cu zi.

Vrem să transmitem tuturor, sincere mulțumiri cetățenilor care ne-au acordat încrederea și sprijinul lor, recunoscând calitățile noastre ca oameni și ca cetățeni responsabili ai comunei.

Ne dorim ca în noul an să ne regăsim cu aceeași forță de muncă și să devenim și mai buni în găsirea soluțiilor pentru toate problemele și avariile ce pot apărea pe parcursul anului, contribuind la îmbunătățirea continuă a tuturor aspectelor care țin de societate și la furnizarea neîntreruptă a serviciilor noastre, 24 de ore din 24.

La mulți ani, din partea echipei Sc Apa Serv Top Stâlpeni!

Adrian Fica,
Administrator


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.


Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate