[VIDEO] Înregistrarea dezbaterii publice din 21.12.2023 privind nivelul taxelor și impozitelor pentru 2024

Scris de Redacție
109 vizualizari

În 21 decembrie 2023, începând cu ora 16:00, în incinta Căminului Cultural Rădești, Primăria Stâlpeni a convocat și organizat o dezbatere publică cu privire la taxele și impozitele pentru anul viitor, conform proiectului de Hotărâre a Consiliului Local, inițiat de primarul Șerbănoiu. La eveniment, similar cu situația de acum un an, prezența consilierilor locali a fost una redusă, cu doar 3 membri din partea PSD, 2 reprezentanți ai partidului Pro România și un singur consilier din partea PNL.

Cu toate acestea, s-a înregistrat un număr crescut de cetățeni ai comunei care au fost prezenți, printre care soția consilierului PSD Dima Ion, prezent și el la eveniment, doi invitați prezenți din partea consilierului local Constantin Cuțic, precum și un alt locuitor al comunei, care a dorit să adreseze mai multe întrebări primarului Șerbănoiu, considerându-le importante.

Cum la această ședință nu este nevoie de cvorum, primarul a demarat discuțiile.

După câteva zeci de minute, primarul Șerbănoiu s-a pierdut în fața criticilor adresate propriei persoane de un participant la dezbatere. Deși a fost votat în 2020 de un număr de aproximativ 1.200 de alegători, reprezentând cam 1 din 4 cetățeni cu drept de vot, primarul Șerbănoiu a plusat susținerea sa la 5.000 de locuitori, probabil în scopul intimidării celui care l-a acuzat de o slabă activitate în slujba cetățenilor.

Uitând astfel că cifra de 5.000 de locuitori i-a adus penalități din partea Curții de Conturi acum câțiva ani, instituție care l-a găsit cu un coeficient mai mare la salariu, coeficient reprezentat de un număr nerealist de locuitori la care și-a raportat coeficientul de referință salarială, în ciuda statisticilor oficiale.

Puteți urmări înregistrarea discuțiilor mai jos.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate