[CONVOCATOR] Ședință de Consiliu Local la Stâlpeni în 28 decembrie 2023

Scris de Redacție
108 vizualizari

Având în vedere Dispoziția nr. 509/22.12.2023 emisă de primarul comunei Stâlpenieste convocată o ședință ordinară a Consiliului Local al comunei Stâlpeni, programată pentru data de 28.12.2023, la ora 16:30. Aceasta va avea loc la sediul Căminului Cultural Rădești și va avea următoarea:

ORDINE DE ZI:

  1. A) Aprobarea proceselor verbale ale ședințelor anterioare:
  1. Proiect de hotărâre privind stabilirea impozitelor și taxelor locale, precum și a taxelor speciale datorate de contribuabili pentru anul 2024. Inițiator – primar Șerbanoiu Gabi. Comisiile de specialitate nr. 1, 2 și 3.
  2. Proiect de hotărâre privind acordarea unui mandat special în vederea aprobării ajustării tarifelor percepute de operatorul S.C. Salubris S.A. în Zona Centrală-județul Argeș și a încheierii Actului adițional nr. 2 la Contractul nr. 523/05.12.2022. Inițiator – primar Șerbanoiu Gabi. Comisiile de specialitate nr. 1 și 3.
  1. B) Diverse.

DOCUMENTE:

Menționăm că ședințele sunt publice, cetățenii fiind invitați să ia parte la desfășurarea acestora.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate