[CONVOCATOR] Sedinta ordinara a Consiliului Local Stalpeni in 27 ianuarie 2022

Scris de Redacție
704 vizualizari

A fost convocata prima sedinta ordinara de Consiliu Local din 2022, pentru saptamana viitoare, joi, 27.01.2022, ora 16.30, la sediul Caminului Cultural Radesti, cu urmatoarea ordine de zi pe convocator:

DENUMIRE PROIECT HCL PROIECT SI ANEXE

1. Proiect de hotarare privind aprobarea Planului de actiuni privind serviciile sociale in comuna Stalpeni in anul 2022. Initiator – primarul Serbanoiu Gabi. Comisia de specialitate nr. 2 si 3.

Descarca

2. Proiect de hotarare privind aprobarea criteriilor pentru acordarea unor ajutoare de urgență, precum și a prestațiilor financiare excepționale in anul 2022. Initiator – primarul Serbanoiu Gabi. Comisia de specialitate nr. 2 si 3.

Descarca

3. Proiect de hotarare privind aprobarea Planului de actiuni sau lucrari de interes local pentru repartizarea orelor de munca ce se vor efectua de catre persoanele majore apte de munca din familia beneficiara a Legii 416/2001, pentru anul 2022. Initiator – primarul Serbanoiu Gabi. Comisia de specialitate nr. 2 si 3.

Descarca

4. Proiect de hotarare privind aprobarea Metodologiei de identificare a persoanelor şi familiilor marginalizate şi a Programului de măsuri pentru prevenirea şi combaterea marginalizării sociale pe anul 2022. Initiator – primarul Serbanoiu Gabi. Comisia de specialitate nr. 2 si 3.

Descarca

5. Proiect de hotarare privind declararea de utilitate publică a obiectivului de investiție de interes local” Modernizare drumuri de interes local în comuna Stâlpeni, județul Argeș – Drum de interes local Ulită Haltă Rădești-Punte Oprești si Ulită Arapu – Punte ( Str. Orhideelor si Str. Punții)”. Initiator – primarul Serbanoiu Gabi. Comisia de specialitate nr. 1 si 3.

Descarca

6. Proiect de hotarare privind aprobarea retelei scolare pentru anul scolar 2022-2023. Initiator – primarul Serbanoiu Gabi. Comisia de specialitate nr. 1, 2 si 3.

Descarca

7. Proiect de hotarare cu privire aprobarea rezilierii contractului de concesiune pentru spaţiul –(cabinet stomatologic) din dispensarului medical, dr. Nitu Camelia Gabriela. Initiator – primarul Serbanoiu Gabi. Comisia de specialitate nr. 1, 2 si 3.

Descarca

8. Proiect de hotarare privind asigurarea din bugetul local al Unității Administrativ Teritoriale a Comunei Stalpeni a contribuției proprii de 2 % din valoarea totală a proiectelor ce urmează a fi depuse de Liceul Tehnologic I.C. Petrescu Stalpeni, în cadrul Programului Operațional Capital Uman, AP6/ O.S 6.3 și O.S 6.6. Initiator – primarul Serbanoiu Gabi. Comisia de specialitate nr. 1, 2 si 3.

Descarca

9. Proiect de hotarare privind darea in folosinta gratuita a unui spatiu din dispensarul medical. Initiator – primarul Serbanoiu Gabi. Comisia de specialitate nr. 1, 2 si 3.

Descarca

10. Proiect de hotarare privind aprobarea tarifelor pentru serviciile de alimentare cu apă și canalizare furnizate de operatorul Societatea APA SERV TOP STÂLPENI S.R.L. 

Descarca

11. Diverse

Amintim ca sedintele de consiliu au caracter public, cetatenii comunei avand dreptul de a asista la acestea, in conditiile respectarii normelor de prevenire pe timpul pandemiei.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate