[CONVOCATOR] Ședință extraordinară a C.L. Stâlpeni în 11.10.2023

Scris de Redacție
113 vizualizari

În baza dispoziției primarului UAT Stâlpeni nr. 240 din 09.10.2023 a fost convocată o ședință de îndată pentru miercuri, 11.10.2023, ora 12:30. Ședința, cel mai probabil se va desfășura pe whattsapp și va avea pe ordinea de zi:

  1. Proiect de hotărâre privind alegerea președintelui de ședință. Inițiator – primar Serbanoiu Gabi. Comisia de specialitate nr. 3.
  2. Proiect de hotărâre privind virările de credite bugetare de la un capitol la altul. Inițiator – primar Serbanoiu Gabi. Comisiile de specialitate nr. 1 și 3.

Documente:

Convocator;
Proiect hotărâre alegere președinte ședință;
Proiect de hotărâre, referat de aprobare și aviz virari de credite bugetare de la un capitol la altul.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate