[ CONVOCATOR ] Ședință de îndată a Consiliului local Stâlpeni desfășurată luni, 14 iunie 2022

Scris de Redacția
363 vizualizari

A fost convocat și s-a întrunit în ședință de îndată Consiliul Local din Stâlpeni luni, 14.06.2022, ora 13.00, pe „o platformă online”, cu următoarea ordine de zi conform convocatorului:

DENUMIRE PROIECT HCL PROIECT RAPORT

1. Proiect de hotarare privind aprobarea participării Comunei Stâlpeni în cadrul „Programului privind creşterea eficienţei energetice a infrastructurii de iluminat public”. Initiator: primar Șerbănoiu Gabi. Comisia de specialitate nr.1 și 3

Descarcă Descarcă

2. Proiect de hotarare privind aprobarea participării Comunei Stâlpeni în cadrul Planului național de Redresare și Reziliență, apelulul de proiecte PNRR/2022/C10 componenta 10 — Fondul local, I.3 „Reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale”. Initiator: primar Șerbănoiu Gabi. Comisia de specialitate nr.1 și 3.

Descarcă Descarcă

Alte documente:

Amintim ca sedintele de consiliu au caracter public, cetatenii comunei avand dreptul de a asista la acestea, in conditiile respectarii normelor în vigoare. Faptul că nu se pun la dispoziție înregistrările unor astfel de ședințe încalcă principiul transparenței decizionale, faptă sancționată de Codul Administrativ.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate