[ÎNVESTIRE] Noul membru al Consiliului Județean Argeș este din Stâlpeni

Scris de Redacție
661 vizualizari

Convocat în ședință extraordinară ieri, 03.10.2022, Consiliul Județean Argeș a avut pe primul punct al ordinii de zi preluarea funcției vacante de consilier de către domnul Nae Eugen, locuitor al comunei Stâlpeni.

„Astăzi, Eugen Nae a depus jurământul în calitatea de consilier județean, în cadrul unei ședințe extraordinare a Consiliului Județean Argeș. Eugen Nae preia această funcție în cadrul grupului politic PNL ca urmare a trecerii la cele veșnice a fostului consilier Marius Postelnicescu” este mesajul postat pe facebook de CJ Argeș.

 

 

Menționăm că domnul Nae Eugen a mai fost membru al CJ Argeș în mandatul 2016 – 2020, poziție pe care a pierdut-o la alegerile de acum doi ani.

Deoarece acesta era și consilier local la Stâlpeni, poziția acestuia se va elibera și va fi preluată de următorul candidat de pe lista PNL Stâlpeni, cel mai probabil de fostul candidat la poziția de primar la alegerile din 2020, domnul Dumitra Laurențiu.

Foto: Facebook/nae.eugen


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate