[ UPDATE ] Maine este convocata sedinta de consiliu local la Stalpeni

Scris de Redacția
345 vizualizari

UPDATE. Sedinta se va desfasura in format fizic, la Caminul cultural de la Radesti, de la ora 16.30, iar ordinea de zi a fost suplimentat cu urmatorul punct:

  1. Proiect de hotarare privind numirea  administratorului  la SC APA SERV TOP  STALPENI SRL, avand ca asociat unic Consiliul Local Stalpeni.

Documente:

STIRE INITIALA. Prin dispozitia primarului nr. 207 din 18.11.2021, este convocata pentru maine, 25.11.2021, ora 16, o sedinta ordinara a consiliului local cu urmatoarea ordine de zi:

  1. Proiect de hotarare privind rectificarea bugetului local.
  2. Proiect de hotarare privind utilizarea excedentului bugetar.
  3. Proiect de hotarare privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale precum şi a taxelor speciale datorate de contribuabili pentru anul 2022.
  4. Proiect de hotarare privind incetarea mandatului de administrator al dlui Cretu Iulian la SC APA SERV TOP STALPENI SRL.
  5. Proiect de hotarare privind aprobarea prelungirii contractului de concesiune nr.5379/22.12.2004 , CMI Dr.Sararoiu Cristina.

Sedinta este convocata a se desfasura in mediul online insa, tinand cont de importanta unor puncte de pe ordinea de zi, precum taxele locale pentru anul urmator, dar si a indicelui de incidenta COVID-19 care a scazut sub 3 cazuri la mia de locuitori / 14 zile, credem ca ar fi indicat ca sedinta sa se desfasoare in format fizic, ca de obicei, la Caminul cultural din Radesti

Documente:


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate