[ CONVOCATOR ] Sedința ordinară a Consiliului Local Stâlpeni pentru mâine, 26 mai 2022

Scris de Redacția
299 vizualizari

A fost convocat și se întrunește în ședință ordinară Consiliul Local din Stâlpeni maine, 26.05.2022, ora 16.30, ca de obicei, la Căminul Cultural Rădești, cu următoarea ordine de zi conform convocatorului:

DENUMIRE PROIECT HCL PROIECT ANEXA ANEXA

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de încheiere a exercițiului bugetar, pentru anul financiar 2021. Initiator: primar Șerbănoiu Gabi. Comisia de specialitate nr.1 și 3

Descarcă Descarcă

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării Planului de Analiză și Acoperire a Riscurilor pentru comuna Stâlpeni. Initiator: primar Șerbănoiu Gabi. Comisia de specialitate nr.1 și 2.

Descarcă Descarcă

3. Proiect de hotărâre aprobarea documentației tehnico-economice – Proiect tehnic și Detalii de execuție la obiectivul de investiție „Construire Dispensar uman în comuna Stâlpeni, județul Argeș”. Initiator: primar Șerbănoiu Gabi. Comisia de specialitate nr.1 și 3.

Descarcă Descarcă Descarcă

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici faza P.T + D.E. + C.S. la obiectivul de investiție „Modernizare DC 47 Rădești -Pițigaia” în comuna Stâlpeni,județul Argeș. Initiator: primar Serbanoiu Gabi. Comisia de specialitate nr.1 si 3.

Descarcă

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării organigramei și a statului de funcții pentru aparatul de specialitate al primarului comunei Stâlpeni și stabilirea unor salarii de baza. Initiator: primar Șerbănoiu Gabi. Comisia de specialitate nr.1 și 3.

Descarcă Organigrama Stat funcții

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului pentru înregistrarea, evidența și radierea vehiculelor pentru care există obligativitatea înregistrării, a căror proprietari își au domiciliul, reședința ori sediul pe raza administrativ-teritorială a comunei Stâlpeni. Initiator: primar Șerbănoiu Gabi. Comisia de specialitate nr.1, 2 și 3

Descarcă Regulament

7. Proiect de hotărâre privind atribuirea, în folosință gratuită, a spațiului în suprafața de 56 mp din imobilul Școala Oprești ce face parte din domeniul public al U.A.T. Stȃlpeni, dlui. Zgreabăn Vasile Lucian – medic veterinar al Cabinetului Medicina Veterinara – dr. Zgreabăn Vasile Lucian pentru prestarea serviciilor sanitar-veterinare pe raza comunei Stâlpeni. Initiator: primar Șerbănoiu Gabi. Comisia de specialitate nr.1 și 3.

Descarcă

Alte documente:

Amintim ca sedintele de consiliu au caracter public, cetatenii comunei avand dreptul de a asista la acestea, in conditiile respectarii normelor în vigoare.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate