[REPARAȚII] Peste 100.000 RON cheltuiți pentru renovarea sediului Poliției din Stâlpeni

Scris de Andrei Vacaru
278 vizualizari

Sediul Poliției din Stâlpeni a beneficiat în 2023 de o renovare necesară, rezolvând astfel situația critică în care se afla acesta. Construită în anul 1971 pe un singur nivel, cu o suprafață de 123 mp, clădirea a fost transmisă în administrarea Inspectoratului Județean de Poliție Argeș în anul 1972. Prezentând deteriorări semnificative la nivelul pereților, instalației de apă și a grupului sanitar, uzură accentuată a tâmplăriei, a sobelor și a coșurilor de fum, clădirea necesita o intervenție de urgență pentru a asigura condiții de lucru optime polițiștilor.

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul Județean de Poliție Argeș, au fost alocate fonduri în valoare de 108.637,16 lei pentru renovarea capitală a clădirii care adăpostește Secția de Poliție Rurală Stâlpeni și Postul de Poliție Stâlpeni. Lucrările de renovare au inclus reparații atât la interior, cât și la exterior. Pereții au fost armați cu plasă, tencuieli refăcute, iar zugrăveala exterioară a acoperit întreaga suprafață. De asemenea, treptele exterioare de acces au fost refăcute pentru a asigura un acces facil și sigur.

Grupul sanitar și instalația de apă și canalizare au fost complet reabilitate, incluzând înlocuirea conductelor și obiectelor sanitare deteriorate, montarea unui boiler electric și placarea pardoselilor și pereților cu gresie și faianță. Spațiile de lucru și holurile au fost și acestea supuse unor reparații, precum montarea de parchet laminat și gresie, îndepărtarea vopselei vechi și aplicarea de vopsea lavabilă albă. Tâmplăria din lemn a fost înlocuită cu tâmplărie PVC, asigurând astfel etanșeitatea necesară.

De asemenea, gardul împrejmuitor a fost reparat, cu montarea de plase bordurate și înlocuirea porților de acces, pietonală și auto. Aceste cheltuieli nu doar că îmbunătățesc condițiile de lucru ale polițiștilor, ci și întăresc imaginea și funcționalitatea sediului Poliției din Stâlpeni în comunitate.

Foto: IJP Argeș


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate