Domnilor, respectati legea!

Scris de Andrei Vacaru
329 vizualizari

1. In luna decembrie, doi functionari publici din primaria Stalpeni, respectiv consilierul juridic si o doamna din compartimentul achizitii publice, au ales sa-si dea demisia, respectiv sa se mute la alta primarie, la Vulturesti.

2. Am aratat ca toate achizitiile facute de primarie in ultimii ani sunt dubioase:

  • basculanta second hand,
  • contract de paza doar pentru primar,
  • iluminat public fara niciun serviciu concret,
  • drumuri proaste,
  • statie de clorinare a apei fara sa fie functionala,
  • contracte cu atribuire directa castigate de firma unuia dintre fiii doamnei Badulici,
  • diriginte de santier ce pare a avea contracte pe banda rulanta,
  • servicii de cadastru dubioase, …

3. Intentia primarului de a scoate castanele din foc cu mana altora pare evidenta: doamna Viceprimar cunoscuta mai ales pentru gramada de bitum aruncata pe trotuar, in dreptul proprietatii sale, pare ca semneaza cu ochii inchisi toate receptiile de contracte, nepasandu-i priobabil decat de functia si de banii de viceprimar. Pozitie pentru acre trebuie sa fie de folos intereselor de partid, nu?

Zilele trecute primarul Serbanoiu numea un individ intr-o functie de administrator public, care, pare ca nu stie ce trebuie sa faca, desi de Craciun nu a gasit bani pentru cadourile pentru copii, ca in fiecare an. Probabil administratorul va fi un interpus al primarului pentru aceleasi activitati dubioase care au dus la modul cum arata comuna: drumuri desfundate, canalizari surpate, iluminat stradal defectuos, apa menajera nepotabila…

Adaugam si un consiliu local care, pana acum, a fost doar ridicator de manute, pe diurne nu tocmai mici, la orice propunea primarul.

Intrebare: de ce aceia care cunosc legea aleg sa plece din primarie, in timp ce niste indivizi obedienti partidului, care vizeaza doar salarii grase, se inghesuie sa le ia locul?

Banuiesc ca stiti raspunsul, asa ca doar un remember: si Nicolescu se credea deasupra legii, protejat pe scarile PSD Arges de parlamentarii partidului care i-au promis imunitate. Si tot a facut puscarie.

Asa ca, domnilor, respectati legea!

PS Numarati in fotografie cati din cei ce protestau in 2011 la Pitesti au facut sau sunt in inchisoare?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate