[DEZINFORMARE] Ale cui sunt santurile, domnule primar?

Scris de Andrei Vacaru
713 vizualizari
Primaria nu stie, ori nu vrea sa stie care ii sunt atributiile privind administrarea comunei, iar atunci cand este intrebata de catre cetateni de ce nu administreaza corect, domnul primar Arunca pisica in curtea altora. Iata faptele:

Petitia:

Un cetatean activ civic al comunei Stalpeni, locuitor al comunei Stalpeni, ca sa fiu si mai explicit, cere pe Legea accesului public la informatii raspuns la doua aspecte locale:
  • daca o anumita portiune din satul Radesti va fi racordata la reteaua de gaz;
  • cine curata o portiune de sant de pe marginea comunicatiei Pitesti – Campulung (DN73) care se inunda la fiecare ploaie si care trebuie decolmatat.
Raspunsul primarului Serbanoiu (foto 1):
  • ca extinderea nu este posibila din cauza strategiei de dezvoltare a comunei (DOCUMENT INEXISTENT cel putin public), prin traducere, nu vrea primarul sa racordeze si casele acelea la gaz;
  • ca santul nu e treaba sa (fiind probabil ocupat cu pasarea de responsabilitati catre noul administrator public platit regeste din banii publici). Si ca acea portiune de sant este proprietatea CNAIR. Adica a companiei de administrare a infrastructurii rutiere.

Raspunsul CNAIR (foto 2):

  • santul acela, conform legii, e treaba ta, domnule primar (cam asta e traducerea oficiala), pentru ca asa spune legea;
  • iar CNAIR va roaga frumos sa rezolvati COMPETENT problema cu santul. COMPETENT, auziti domnule primar?

Acum asteptam ca primaria sa racordeze si casele acelea din Radesti la gaz si sa se apuce sa curete santurile. Ca e treaba ei si ia un camion de bani pentru asta.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.


Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate