Lumina lina si mantuire, domnule profesor!

Scris de Andrei Vacaru
771 vizualizari

Am fost anuntat ca ieri seara, comuna Stalpeni a pierdut inca un cetatean de onoare, dl. profesor de matematica Dumitru Bucur, indragit si respectat de generatiile pe care le-a educat, dar si de cei care l-au cunoscut.

Cu tristete ne despartim de cel ce a fost un dascal stimat si apreciat, care, prin intreaga sa activitate, a facut onoare invatamantului comunei Stalpeni. Personalitatea si dedicarea domnului profesor si-a pus amprenta pe destinele multor generatii de elevi care au avut onoarea de a le fi profesor.

Lumina lina, pace si mantuire, draga domnule profesor Dumitru (Mitica) Bucur! Veti fi mereu in amintirea mea si a celor al caror destin l-ati format cu daruire si demnitate.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate