[FACILITĂȚI AUDIO-VIDEO] Experiența mea din inima Parlamentului European de la Strasbourg

Scris de Gheorghe Nicolae
253 vizualizari

Săptămâna aceasta, am avut privilegiul de a răspunde invitației Biroului de presă din România al Parlamentului European, pentru a acoperi mediatic sesiunea consiliului în perioada 15-18 ianuarie. Împreună cu colegi de excepție de la televiziuni, radio, media online și altele, am participat la un tur în incinta Parlamentului, unde am avut ocazia să descoperim facilitățile oferite de serviciile audio-video puse la dispoziție în mod gratuit.

Serviciile includ streaming, media library, camera crews (echipe pentru interviuri), spații de lucru audio-video media, Multimedia Stand-up Positions, echipamente de ultimă generație și suport tehnic din partea unor profesioniști experimentați. Ceea ce este impresionant, nicio altă instituție nu se poate compara din acest punct de vedere cu ceea ce am văzut la Strasbourg.

Alăturat acestui text, am atașat câteva fotografii pentru a vă oferi o perspectivă asupra suportului oferit ziariștilor și presei, punându-ne la dispoziție echipamente și servicii esențiale pentru comunicarea activității Parlamentului European.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.


Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate