[VIDEO] Evenimente rutiere produse în Țițești și Băiculești

Scris de Redacție
375 vizualizari

În dimineața zilei de astăzi, 2 februarie 2024, sau produs două evenimente rutiere în Țițești și Bălilești, mobilizând resursele de urgență ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Primul eveniment a avut loc în comuna Țițești, unde un vehicul a lovit un cap de pod, rezultând răsturnarea acestuia. La fața locului au intervenit două echipaje medicale pentru a acorda asistență victimelor. Trei persoane, două femei și un bărbat, au fost evaluate în urma impactului, paramedicii SMURD transportând la spital o femeie cu suspiciune de fractură la unul dintre membrele inferioare.

Al doilea incident de astăzi din Argeș a avut loc în comuna Băiculești, unde un autoturism a părăsit partea carosabilă. Echipajul medical sosit la locul evenimentului nu a identificat victime în urma acestui accident. Cu toate acestea, autoritățile rămân vigilente și continuă să monitorizeze situația pentru a interveni prompt în cazul unor eventuale complicații.

Este important ca șoferii să fie conștienți de condițiile de trafic și să respecte regulile de circulație pentru a preveni astfel de evenimente tragice. Autoritățile recomandă prudență sporită pe șosele, în special în condiții meteo nefavorabile, pentru a asigura siguranța tuturor participanților la trafic.

Foto/video: ISU Argeș


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate