[VIDEO] Drum lin în ceruri, Mădălin!

Scris de Redacție
1,mii vizualizari

Astăzi, foarte mulți locuitori ai comunei Stâlpeni, însoțiți de zeci de ATV-uri și de motocicliști, purtând coroane de flori și imagini cu cel care a plecat prematur dintre noi, au format un impresionant cortegiu funerar care l-a însoțit pe Mădălin pe ultimul său drum pe această lume.

Familia, prietenii, rudele și persoanele care l-au cunoscut, au urmat traseul de la casa părintească, apoi sus către deal, ca să coboare pe ulița de la piață, pentru a ajunge la biserica din satul Livezeni.

Mai jos, imagini video trimise redacției și culese de pe Facebook, de la acest nefericit eveniment.

Dumnezeu să aibă grijă de sufletul lui!


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.


Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate