[DECES] A murit Constantin Nicolescu, lider controversat al social democrației argeșene, cu legături de suflet în localitatea Stâlpeni

Scris de Redacție
534 vizualizari

Conform Argeșul Online, precum și altor surse argeșene, astăzi în jurul orei 16.00 a decedat Constantin Nicolescu, fostul președinte al Consiliului Județean Argeș, fost senator al României și președinte al PSD Argeș, la vârsta de 77 de ani. Decesul s-a produs în urma unor afecțiuni medicale grave, precum un atac vascular cerebral, primul produs în anul 2011 și din cauza unei hipertensiuni arteriale cronicizate.

În ultima perioadă Constantin Nicolescu era grav bolnav, tratându-se în străinătate în clinici din Italia și Turcia, dar fără succes.

Constantin Nicolescu a fost atașat de comuna Stâlpeni, atât prin faptul că este căsătorit cu soția sa, Viorica, care este din Stâlpeni, cât și prin prisma dosarelor de condamnare penală, care i-au pus capăt carierei sale politice și în care a fost inculpat primarul comunei de atunci, Ion Popa.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei!

Foto: Wikipedia


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate