[METEO] Avertizare cod roșu, portocaliu și galben pentru astăzi și mâine

Scris de Redacție
210 vizualizari

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis în această dimineață o avertizare care include trei coduri, astfel:

– Avertizare meteo cod galben, în perioada 12 iunie, ora 10.00 – 13 iunie, ora 12.00, de averse torențiale, descărcări electrice și izolat grindină, intensificări de scurtă durată ale vântului și vijelii. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 20…25 l/mp și izolat de peste 30 l/mp.

Avertizare meteo cod portocaliu, în perioada 12 iunie, ora 10.00 – 13 iunie, ora 10.00, de averse torențiale și izolat căderi de grindină. Local cantitățile de apă vor fi de 30…40 l/mp și izolat de peste 60 l/mp (în intervale scurte de timp, de până la 1 – 3 ore).

Avertizare meteorologică cod roșu, până mâine la ora 8.00, pentru județele Gorj și Mehedinți, precum și în zona de munte din Caraș-Severin, Vâlcea și Hunedoara pentru averse torențiale cu precipitații care vor depăși 70-80 l/mp.

Conform hărții care însoțește avertizarea meteorologică, localitatea Stâlpeni este vizată în următoarele 26 de ore, de averse torențiale, descărcări electrice, izolat grindină, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii, acumularea unor cantitățile de apă de 20-25 l/mp și izolat de peste 30 l/mp.  

Foto: ANM


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate