[EDUCAȚIE] Oferta educațională pentru anul școlar 2023 – 2024 a Liceului „I. C. Petrescu” Stâlpeni

Scris de Redacție
375 vizualizari

Pentru anul școlar următor, conducerea Liceului „I. C. Petrescu” din Stâlpeni a prezentat oferta educațională adresată îndeosebi viitorilor absolvenți de clasa a VIII-a care doresc să-și continue studiile la această unitate de învățământ.

Printre oportunitățile învățământului profesional și tehnic pe care le oferă liceul din Stâlpeni se regăsesc „asigurarea dobândirii competenţelor necesare realizării unor activităţi profesionale calificate, programe de educaţie şi formare profesională și pregătirea de bază necesară admiterii în învăţământul superior, pentru specializările domeniului pregătirii de bază din liceu, datorită dobândirii competenţelor tehnice generale şi specializate”.

De asemenea, liceul asigură burse școlare și calificarea în meserii solicitate de piaţa muncii, „sporind şansele de angajare, deoarece absolvenţii învăţământului profesional şi tehnic sunt angajaţi de regulă pe posturi corespunzătoare calificării şi pot să îşi desăvârşească educaţia şi pregătirea de bază sau de specialitate, urmând cursurile învăţământului postliceal sau superior.”

Participarea în diverse proiecte europene și efectuarea practicii comasate în țări precum Portugalia sau Spania, reprezintă și alte „punctele tari” din oferta educațională cu care „I. C. Petrescu” își dorește să atragă elevii care, de la anul, încep studiile liceale.

 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate