[INVATAMANT] Inca 4 elevi repartizati la Liceul Tehnologic IC Petrescu din Stalpeni

Scris de Redacție
589 vizualizari

In urma celei de-a doua etape de repartizare computerizata, liceul din Stalpeni mai primeste 4 absolventi de la scoli gimnaziale din Stolnici (1), Pitesti (2) si Costesti (1).

Cu toate acestea, la zi au mai ramas inca 12 locuri libere, iar la profesionala inca 7 locuri.

In urma discutiei cu doamna directoare interimar, am aflat ca, daca si dupa urmatoarea sesiune de repartizare nu se atinge numarul minim de 15 elevi/clasa, se va solicita comasarea celor doua clase, intr-una singura, de liceu.

Foto: Freepik


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.


Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate