[INVESTIȚII] Foraj nou la Livezeni și introducerea sistemului electronic de citire și facturare

Scris de Redacția
288 vizualizari

Așa cum firma de utilități Apa Serv Top Stâlpeni SRL a anunțat deja, investiția făcută de la bugetul local pentru suplimentarea extracției de apă pentru sistemul Livezeni – Dealul Frumos, este de acum funcțională. Această investiție era necesară deoarece în sezonul cald, atunci când consumul de apă este cel mai ridicat, forajul existent până acum nu putea acoperi întreaga cerere, iar rețeaua rămânea, deseori, fără apă, iar repunerea ei în stare de funcționare presupunea uneori și mai multe zile de întreruperi de utilități.

Astfel, cu noul foraj, se acoperă întregul consum, indiferent de sezon, iar întreruperile de apă, altele decât avariile la rețea, vor fi de domeniul trecutului. În plus, așa cum anunțam și noi într-un articol recent, de ieri a intrat în vigoare sistemul electronic de citire a contoarelor de apă și emiterea facturilor și chitanțelor doveditoare ale plății. Investiția aceasta s-a făcut exclusiv din banii societății și, alături de noul site ce va fi funcțional în curând, precum și de baza de date, actualizată cu citirile și contractele la zi, vor face mai ușoară controlul consumului și facturarea serviciilor de utilități.

Dacă și domnul primar și consiliul local vor înțelege necesitatea majorării capitalului social și plata întregii datorii consemnate de către ANAF, datorii care generează penalități de zeci de mii de lei noi, atunci sigur APA TOP SERV STÂLPENI SRL poate deveni o societate de TOP, profitabilă, modernă și care poate oferi servicii de cea mai bună calitate consumatorilor din comuna Stâlpeni.

Foto: freepik

 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Gazeta de Stalpeni și pe Google News


Alte recomandari

Scrie un comentariu

* Prin trimiterea comentariilor esti de acord cu politica de confidentialitate privind prelucrarea datelor personale.

Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal. Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Accept Citeste Politica de confidentialitate